2019-07-26 410 views
前幾年因為街上有人舉牌宣傳而識呢間,而家再去食番,的確係有少少退步。😂抵唔抵食就見人見智啦,睇口味既,覺得遊客區既街,都難講又要正宗又要平到嘔啦,岩食就好食。有散叫,不過肚餓就食二人套餐。兩百蚊包括烤雞、咖喱羊、咖喱牛腩、白飯、烤餅、野飲。前菜叫要讚下,鐵板雞,幾開胃。賣相就普通左,食落似似泰國串燒,大大份,入晒味。主菜驚喜唔大,汁唔夠熱同辣。咖喱羊同咖喱牛賣相同口感機乎一樣,無咩大分別,都係大大淡肉配香料咖喱,除左咖喱羊會辣過咖喱牛少少,如果唔係我都食唔出邊碟打邊碟。整體普通,無伏,香料咖哩黎講係足料。如果有心機D可以加熱番D食物就好啦。凍左真係唔香唔惹味~

凍左真係唔香唔惹味~