2018-01-28 92 views
🙆‍♀️ Latte $38 同朋友約左係呢間灣仔小店,係無期望下入黎 真係驚喜處處。老闆知我想點咖啡,細心介紹,呢到除左有hand drip, cold brew外,仲有全港唯一一部好勁既咖啡機(忘記係咩型號😅)。最後我都係揀最大路既Latte,本身鐘意飲咖啡,但對咖啡無特別研究,所以恕我未能專業地形容,我覺得咖啡有微微榛子香,奶亦特別純香,係一杯好好飲既latte。最最最驚喜既莫過於見到barista用拉花拉左我既側面,見到真係好開心,完全唔捨得飲😍我絕對會為呢杯咖啡同服務返黎,老闆好照顧每一個顧客,好著重同客人既交流,睇得出好比心機經營餐廳。如果你鐘意飲咖啡既話,推薦你地去試!!
🙆‍♀️ Latte $38