2024-08-03 283 views
屯門紅橋食日式拉麵,走進餐廳感覺到去了日本既拉麵小店,以木系風格作主調,感覺簡潔自在,食物好有特色,仲有甜品。店員遞上餐牌,同時介紹拉麵特色同配上冷萃咖啡,令味道提升既效果,傾談間感受到店員細心!雞清湯拉麵 +冷萃咖啡 + 昭和風硬布丁以雞骨製作湯底,配搭介不同蔬果烹調出清澈明亮既白湯,雞湯帶清甜,飲過後不會口乾,無味精添加。配搭滑嫩雞肉,拉麵堅韌可口,整體味道配搭perfect!昭和風硬布丁,採用日本雞蛋製作,食落有濃郁既蛋味,質感香滑。鯛魚湯拉麵 +冷萃咖啡 + 甜品提拉米蘇巴斯克蛋糕以日本鯛魚製作湯底,配搭白醬油調味,香氣四溢既湯頭,混合麥香既麵條,好美味,再喝一口咖啡增加酸甜感,令層次感更鮮味! 最後品嚐甜品,提拉米蘇巴斯克蛋糕好大件,濕潤又軟綿,為晚餐作一個完美句號。頂立地址: 屯門井財街9號錦發大廈地下20B號舖

雞清湯拉麵 +冷萃咖啡 + 昭和風硬布丁

鯛魚湯拉麵 +冷萃咖啡 + 甜品提拉米蘇巴斯克蛋糕