2013-05-23 13 views
又係三五知己食個飯,今個月主題就係食個正宗咖哩菜預早BOOK 左位5需要等,去到即有得食!!一入到好重咖哩風味,牆上既印度畫好印度好靚!!本來以為入到去一定要用英文叫菜, 真係有D 擔心..點知印度老闆係識中文同埋MENU係有中文點完菜印度姐姐就拎左前菜有胡椒餅同炸雜菜雜菜咖哩角係我一向好鐘意既小食!!好好食又香口但係個皮就厚左少少!!食到裏面有薯仔容..其他係乜就食5出!!叫左杯印度特飲芒果乳酪,之前一直都覺得個味會好假同埋覺得會好5干淨見個個朋友都叫就不防試下先, 飲落又幾好味!!好重芒果完全5似係用粉混出黎,飲落去凍凍但係就飲5到有冰!!叫左兩份薄餅兩款咖哩香蒜薄餅芝士薄餅兩款薄餅我就覺得芝士薄餅比較好食!!馬沙那魚柳沙嗲牛尾兩款咖哩送馬沙那魚柳就係比較辡但係都算係可以入口既,最多係飲多兩啖芒果乳酪, 魚柳都比較新鮮同鬆軟沙嗲牛尾就冇咁辡調味明顯係輕手過馬沙那, 個牛尾蚊得入味而且夠曬淋!!正不過骨就多左少少!!清口味小食五種清口腔既小小食,老闆話食左個口就5會好大陣咖哩味!!全部都係D 糖仔..都幾特別!!!朋友好滿意我既選擇, 話好味又正宗又5係貴見朋友鐘意我就好開心架啦!!
又係三五知己食個飯,今個月主題就係食個正宗咖哩菜

預早BOOK 左位5需要等,去到即有得食!!

一入到好重咖哩風味,牆上既印度畫好印度好靚!!
點完菜印度姐姐就拎左前菜有胡椒餅同炸雜菜
食到裏面有薯仔容..其他係乜就食5出!!
見個個朋友都叫就不防試下先, 飲落又幾好味!!

叫左兩份薄餅兩款咖哩
香蒜薄餅
芝士薄餅
兩款薄餅我就覺得芝士薄餅比較好食!!
馬沙那魚柳
沙嗲牛尾

不過骨就多左少少!!
清口味小食
五種清口腔既小小食,老闆話食左個口就5會好大陣咖哩味!!
全部都係D 糖仔..都幾特別!!!

朋友好滿意我既選擇, 話好味又正宗
又5係貴
見朋友鐘意我就好開心架啦!!

有機會再幫親先!!
2013-05-16
$100 (Dinner)