2022-07-06 582 views
見佢新開無耐 住附近既我就諗住去試吓下午茶點知食到一肚氣 首先喺櫃桶拎出嚟啲餐具刀叉都有啲污糟 要自己用滾水洗下再用紙巾抹 而家疫情咁嚴重咁嘅衛生情況真係差啲 原本叫有手指公推介嘅沙嗲牛肉厚多士 等緊嘢食送上嚟時 侍應求其隊左張單係我旁邊 但我聽緊電台 以為佢問我落張單啱唔啱 冇聽到佢講咩 然後多士嚟到一揭開點解冇沙嗲牛肉 原來佢冇晒貨求其換咗鹹牛肉 話已經問咗我 OK算數當一場誤會照食 點知咸牛肉份量極少 多士又看得唔趣純粹求其看一看 蛋治冇分別 比36$食左件蛋治!待應態度又差 唔會食第2次!
2022-07-06
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)