2020-04-15
2020 views
約咗契媽,話要食得黃啲。好日唔過海,星期二日食晏晝,好彩我前一晚訂咗枱銅鑼灣地段,價錢都可以尚可接受我哋叫咗兩個set lunch香蒜魷魚手做意粉幼麵$168魷魚好新鮮彈牙,好香蒜味。手做意粉闊麵,蕃茄肉丸番茄醬好濃,闊麵掛到好多汁,肉丸肉味好重。鍾意食肉嘅人會好鍾意個肉丸。其實之前仲有個餐湯但係我唔記得咗影相。係椰菜花湯,好清新嘅味道。侍應好有禮貌咁提我地要先食淡味啲嘅意粉,先食魷魚的幼麵,之後先至再食濃味嘅蕃茄肉丸意粉。等到我哋食完晒一碟之後,就好快過嚟幫我哋收咗碟。途中仲不停幫我哋fill 水。等到我哋食晒啲意粉之後先至問我地餐飲飲啲乜嘢。成個過程好有禮貌,好舒服。我有問過佢哋餐牌上面嘅龍蝦係需要幾時預訂。侍應回覆話要一日之前,佢哋只係會訂定收到request order幾多隻,保持新鮮。walkin 食的話一定無得叫。下次嚟食嘅話一定要訂定先得😋同契媽傾傾吓計不知不覺都去到2:45。見到啲員工執嘢,先至知道原來我哋阻住佢哋落場。途中冇吹我哋走,反而我覺得我阻住佢哋收工添。問吓先知原來佢哋3:00落場。完全冇黑我面,服務一流。
好日唔過海,星期二日食晏晝,好彩我前一晚訂咗枱
銅鑼灣地段,價錢都可以尚可接受
我哋叫咗兩個set lunch
香蒜魷魚手做意粉幼麵$168
魷魚好新鮮彈牙,好香蒜味。
手做意粉闊麵,蕃茄肉丸
下次嚟食嘅話一定要訂定先得😋