2023-03-25 556 views
個日去光輝圍轉車 見近住巴士站有間叫金港冰室 就諗住入去食個快午餐就轉車走(個日有小小雨 所以要擔遮)入到餐廳後,發現冇傘筒 ,見遮又唔太濕,隨便搵左個位就坐低就卷好把遮放腳邊,點知個店員一句聲都冇出一行過嚟一腳踢開我把遮,喂大佬,你唔鍾意可以出聲架 ,一腳踢埋黎係想點 ,之後仲冇道歉又冇解釋 ,都唔知咩態度,咁我算喇,諗住要趕車快快食個便飯就走,食到一半 ,個店員行過嚟丟底一團紙 又唔講咩事,我食緊野你掉舊垃圾比我做咩__?後尾臨走嘅時候發現佢冇俾單我 ,我打開個團紙先知個張係單 ,咩事我黎食個飯啫,你唔開心唔高興都唔係發個客脾氣架 (全程除左點餐冇同佢有對話過)真心垃圾 ,都唔知為乜 ,比錢買難受,下次不了
揚州炒飯
2023-03-25
$60 (Lunch)