2023-03-01 1007 views
原本唔係去呢間但朋友比錯資料諗住算啦照食可能有驚喜, 原本進食過程都正常食品都正常不過不失, 但最後  order 明爐燒魚, menu 入面只寫烏頭就問落單果位呀姐除咗烏頭之外有冇其他選擇(當時我指住 menu明爐燒烏頭幾個字) , 果位呀姐話得烏頭同鰂魚咁我地叫返烏頭, 佢仲問我地係咪要明爐烏頭當時我地3人一齊應係呀, 等咗15-20分鐘左右, 上咗泰式燒烏頭, 我地驚佢上錯咪叫住吵姐話我地要明爐烏頭唔係燒魚, 跟住呀姐堅持話我地要燒烏頭唔係明爐烏頭仲大大聲話我指住幅圖同佢講, 明爐烏頭果頁係冇圖, 燒魚果頁至有圖, 2類係唔同版面頁數, 其實佢做錯燒魚講清楚係冇問題我地點都會要, 但處理手法好有問題, 用語態度亦好差係老屈我地錯當然連道歉或者唔好意思都冇句啦, 當我地食到差不多其實未食晒D野見出面有人等位仲要我地即刻埋單走, 食野個 mood 都冇晒都廢事再繼續坐落去, 以後都唔會再幫襯呢間野亦唔會推薦朋友去(地方基本上係前後枱櫈貼櫈, 肥D都會坐得好辛苦)
(地方基本上係前後枱櫈貼櫈, 肥D都會坐得好辛苦)
2023-02-27