Hiring
$17,500-$20,000
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
See All 5 Jobs
入座果陣,員工話要最低消費每人要叫一個Main及提示手機落單~我地覺得奇怪,點會每人要一個Main。牧羊一向都係最低消費每人一杯飲品。坐低後再問清楚員工,是否每人一個Main定係點樣。之後員工表示每人叫一個Item 或3個人享用2人餐都可以。隨後,有位著白色恤衫女員工高馬尾,膚色較美白同我地講你地叫左2個Item,唔夠最低消費,語氣態度極差, 我地表示話問左你地員工係話Okay,我地先會叫。完全沒有回應就離開了。立即另一位著白色恤衫女員工身形肥胖,戴豹紋眼鏡,於我地身旁勁大聲爆咪向其他同事講,係要每人最低消費係要一個Item。依家係你地員工出錯,成個感覺即係責怪顧客,即係無點3個Item 即係顧客既錯。再者係你地內部溝通有問題,而唔係向顧客發洩。隔離顧客聽到我地係到討論,原來佢今日享用過程都並不愉快及向佢表示每位最低消費係$100。咁邊一個版本先係正確?經理想提高生意額?成個感覺好差~難怪咁多劣評。
經理想提高生意額?成個感覺好差~難怪咁多劣評。
2024-10-06
Waiting Time
50 Minutes (Dine In)