2024-09-11 348 views
因為打風,唔駛返工,我決定要試屋企附近一間冇食過嘅餐廳,先知道原來紅星下午茶都幾抵食!環境下午茶冇咩人,可以自己揀位,我竟然自己一個坐到四人檯,感恩~至於頭頂裝修,超有八九十年代氣氛~食物牛肉飯$49.5雖然呢個飯真係好普通,啲牛肉又叫鞋,但我就好欣賞擺碟好有誠意~叫一個餐,竟然可以得到兩雙碟,個飯仲要砌到心型架!見到果下差點笑出黎,老土身戈黎又幾盞鬼!餐牌話咖啡係即磨,但我飲落就唔多覺,比較似煲出黎果啲。服務服務生著嘅衫完全同裝修格格不入,好大反差~不過佢地講野斯斯文文~一個下午茶連埋加一不過$50,我最後加多$27.5要件蛋糕,可惜比想像中細,試一次就夠了~

食物
牛肉飯$49.5

餐牌話咖啡係即磨,但我飲落就唔多覺,比較似煲出黎果啲。

2024-09-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$77 (Tea)