2013-07-23 202 views
今日無相機係身影唔到俾大家睇間鋪幾唔得。同行有食齋既朋友,見重口味有齋食先放棄土瓜灣食街其他好店,點知果真重口味,一行五人全中伏。 首先個侍應阿姐非常無禮十問九唔應,落個餐都要係咁重複,結果都係落錯曬,要走既料係度無走既又失蹤,等左成十幾分鐘先上菜。雞翼其實幾好食叫係入味,薯粉口感似鼻涕,米線硬到咬唔斷,非常無癮。同當年係北帝街既一線軒相比簡直係輸九條街,人地一個侍應都做得好快手,食物又上得快,薯粉足料又爽囗,蕃茄米線更是無得輸。講返重口味先,其實見到中午時分無咩客人都應該要知咩事,係我地鬼掩眼先會入左去。食左土瓜灣六年第一次咁嬲,間鋪唔換侍應加食品質素應該都好難做得住。
今日無相機係身影唔到俾大家睇間鋪幾唔得。

2013-07-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$30 (Lunch)