2024-01-06 1942 views
早一兩年,去過一次荃灣嗰間,幾好食,嘢食又多款式,環境都好好,今次嚟將軍澳屋企附近呢間,極度失望。下午茶係2:15pm 食到4:00pm, 我哋2:56pm 到,入到去,職員話食到4:00pm, 問我有冇問題,諗住一個鐘夠食啦,所以ok。點知,佢3:15pm已經開始唔refill啲食物,再問姐姐,佢真係話唔會再有食物補充,即係話我入到去只係挾咗15分鐘食物我覺得如果真係咁早就冇嘢食的話,應該喺我哋入座之前就要提醒我哋,咁我哋就諗吓會唔會入座,或者我入座嘅時候就挾多啲。而且,啲嘢食嘅款式好少,可能係由於下午茶嘅關係,明嘅,但係啲嘢食都係一般般,唯獨是係有個姐姐服務幾好。呢間真係冇下次🤦🏻
呢間真係冇下次🤦🏻