1. 入到去冇人安排位置,自行搵位置坐低之後就會俾人趕去另一邊。2. 冇人俾Menu,主動問個女職員拎,一邊食住啫喱,一邊Hea你,之後就唔拎俾你。3. 明明餐牌寫住下午茶時間去到6:00 , 5:00話俾你聽唔再做下午茶。4. 落單時所有附加項目都冇,但隔籬枱比我遲5分鐘入嚟乜嘢都有。個職員自己唔熟嘅嘢就話冇。5. 成日落錯單,紅湯變白湯,飲品又錯,幾多成熟都落錯。6. 上湯嘅時候個職員倒瀉嘢都唔安排人過嚟抹7. 同佢哋講落錯或者做錯嘅嘢,個職員好串咁講「咁你而家係咪唔要?」,跟住個職員自己同個經理講話「個客又話唔啱」。講到好似我係西客咁。成間嘢冇乜好,唔值得幫襯。快啲執咗佢啦。

5. 成日落錯單,紅湯變白湯,飲品又錯,幾多成熟都落錯。

6. 上湯嘅時候個職員倒瀉嘢都唔安排人過嚟抹

成間嘢冇乜好,唔值得幫襯。快啲執咗佢啦。