2024-09-12 7 views
係黑布街買完野餓餓地好想打邊爐,就入咗間啱啱新開嘅火鍋店餐單都幾多選擇下,有滷水啊崩沙腩呢d平時唔會有嘅湯底,兩個女仔細食食唔到足料嘅其他湯底,所以最尾嗌咗牛骨湯底🧚‍♀️你上枱就俾咗好多醬油配料我哋自己配搭,十分乾淨企李牛骨湯底($68)完全可以當湯尼飲,應該係煲左好耐,好清甜,一邊有吾少粟米蘿蔔,唔捨得放塊肉入去污染個湯底吊龍伴($98)最尾叫咗呢個肉,平時喺其他打邊爐都食唔到,呢個肉質爽口彈牙,朋友幾鍾意呢個口感,肉味濃厚,碌5,6秒就可以食!匙仁($88)呢個名聽都未聽過,但睇圖肉嘅紋路同油花好靚就即刻叫咗一盤試一試✨ 呢個俾到surprise我,碌左10秒就食得,真係超嫩滑,完全可以用入口即溶尼形容🥹推薦!炸墨魚丸($43)真係新鮮滾熱辣,岩岩炸起就上台,冇為意原來佢啱啱炸起一日後即刻燙親嘴,墨魚丸波波彈牙爽口,一盤四粒即刻比我地秒殺左🫨
係黑布街買完野餓餓地好想打邊爐,就入咗間啱啱新開嘅火鍋

牛骨湯底($68)

吊龍伴($98)

匙仁($88)

炸墨魚丸($43)

2024-09-04