2017-10-07 368 views
第一次食到唔願走嘅火鍋放題, 無論食物款式選擇, 飲品, 甜品選擇多, 而且時間夠充裕, 環境都不錯, 而且有好多特色嘢, 外面較難吃到點了好多火鍋配料, 鵝腸爽口, 白膳鮮甜新鮮, 牛骨髓牛味十足口感煙韌, 鮮蠔夠肥美鮮甜, 花膠厚身煙韌, 口感有嚼勁很難在外吃到這裡的菜, 菇類, 麵類都是自取, 想吃什麼自己取, 十分好的安排,己可控制分量甜品更是要必食, 士多啤梨口味梳乎厘及朱古力心太軟, 但好受歡迎, 要食要等等, 而抹茶心太軟更是不同時段推出, 我想吃時已太遲, 埋單了. 而且仲有豆漿及豆腐花, 好正好喜歡.整體這裡的食物不錯,最重要選擇包羅萬有,多來幾次都不會厭倦,計劃再跟多些朋友再來,好味道!

2017-01-15