2014-08-11
話說有個朋友好鐘意去呢道食早餐,所以都對呢間餐廳有d興趣,一於同男朋友去試下晚餐叫咗一個忌廉汁煙肉藍青囗,個煙肉好心炸下佢啦,白雪雪咁一推喺個碟中間毫無美感可言而且一d都無煙肉香,個忌廉汁係就係幾creamy~不過得個咸字呢,同個藍青囗完全唔夾,食唔出青囗嘅鮮味,而且唔知係你煮到縮哂水定你入d貨唔靚,粒粒都得半隻手指公咁細,我男友話好似未發育咁~附送嘅兩片蒜蓉包,淋嘅好無誠意囉~主菜係黑松露海蝦什菌意大利飯,4粒雪藏蝦仔,真係蝦仔黎,我隻手指尾都大過佢,味道唔講啦,咪雪藏蝦嘅味囉~什菌,碎到睇唔到,好難食得出有幾多菌,意大利飯,唔夠軟身,明顯唔係靚貨,總結係一個字⋯咸!兩個菜同時加咗28蚊轉餐,多杯飲品同湯,仲有個小食小食係炸雞翼,個厨刀功好,砌成單骨雞翼,一囗一個,賣相唔錯,點知食落囗,啖而無味,一定要點汁食,而個汁就甜甜地,都無乜特別。仲有個餐湯,普通無料羅宋湯~都係無乜特別~最後飲埋個熱咖啡作結尾,唉一般茶餐廳咖啡,雀巢都香過佢呢個價錢呢個質數,唔會有下次啦
兩個菜同時加咗28蚊轉餐,多杯飲品同湯,仲有個小食
仲有個餐湯,普通無料羅宋湯~都係無乜特別~
最後飲埋個熱咖啡作結尾,唉一般茶餐廳咖啡,雀巢都香過佢
呢個價錢呢個質數,唔會有下次啦