我好係一個好少寫食評嘅人。我上網見到d人話好食我去試下,間鋪頭個位好難搵,係街兜咗幾個圈都搵唔到。本來想食海南雞飯因為我減緊肥所以叫咗白飯,點知見到人地d油飯好似好靚咁, 老實講我真係好想食,應該比個店員見到我d眼神,佢問點解唔食油飯呀?講講下其實我減緊肥,可能大家都係女仔,佢隻眼笑咗笑,上枱個時,帮我整咗半個油飯😂我勁開心不過老實講佢d雞真係好好食,好滑好滑同埋佢好似同出面d雞有d唔同,爽滑有雞味,同埋總之係唔同啦,但我唔識講。油飯好香好食粒粒分明軟綿有質感。十分滿分我比9.5,人情味加100分,總分119.5分。有其他野食我冇影相,個泰式鳳爪我個fd話好食,不過我冇食。同埋個湯都好飲問過冇味精的,真係直得食,我會再黎的。順便講一講佢鋪面唔係好靚,唔好因為咁 錯過咗。
我好係一個好少寫食評嘅人。
講講下其實我減緊肥,可能大家都係女仔,
佢隻眼笑咗笑,上枱個時,帮我整咗半個油飯😂我勁開心
油飯好香好食粒粒分明軟綿有質感。
十分滿分我比9.5,人情味加100分,總分119.5分。
有其他野食我冇影相,個泰式鳳爪我個fd話好食,不過我冇食。
同埋個湯都好飲問過冇味精的,
真係直得食,我會再黎的。
順便講一講佢鋪面唔係好靚,唔好因為咁 錯過咗。
海南雞飯
2021-02-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
海南雞飯
  • 泰式鳳爪