呢間黃店 相信大家都有所耳聞💛仲記得大學時期 係普慶坊一條小巷開既3rd space 食過兩三次之後就執左(以前三層pancake都係$100左右 抵食)後來係差館上街再開 都幫襯過一次 質素高 不過定價都唔平🙈然後宜家佢係旺角呢間再開既姊妹店 我都幾期待 太掛住啲pancake🐷———❤️伯爵茶傳統班戟 $85對呢個太有期望 可能因為係咁所以失望 香蕉味好重 蓋過哂所有味 食唔到伯爵茶味 口感好濕潤 係黏黏既感覺 有我好鍾意既麻糬 不過麻糬又夾住左pat好甜既疑似紅豆蓉(睇番menu應該係百花蜜) 都幾有飽肚感總之唔係想像中個回事😖❤️煙三文魚太陽蛋薯蓉吐司配小蕃茄 $105呢個味道上唔錯 薯蓉同個多士都幾好食 不過如果係呢個價錢黎講 性價偏低🙊❤️蛋黃醬烤魚餅 $50呢個好食(落漏單分開影)不過個定價都係進取左😂❤️Chocolate $42呢杯熱飲終於係相對出面既正常價 不過size方面就細細杯 勝在靚拉花同好飲🤎———Overall黎講 環境靚 好啱打咭店員都nice👍🏻好欣賞店員係忙碌既工作中都keep住有笑面 拉花都冇hea🤣👍🏻不過都有改善位:本身想試佢個一汁三菜 點知店員話冇
呢間黃店 相信大家都有所耳聞💛
———
Overall黎講 環境靚 好啱打咭
不過都有改善位:
本身想試佢個一汁三菜 點知店員話冇
好啦咁佢行開左我再睇 諗住想叫all day 好辛苦終於叫番個店員 點知店員又話冇all day
👦🏻終於忍唔住:其實你地有咩冇可唔可以一次過講哂😀?
Feel到店員真係經驗不足
然後落單個下 我已經有預感佢會漏