2018-07-20
我真係好小寫劣評。。但呢間新開張嘅 Domon 。。。 真係令我好失望!我話過唔會再去 。。 話說同老公一心諗住試新嘢。。。 咁咪下午茶時段去食 。。冇咩人果然,3點入去個陣。。。得4。5 枱客。。咁當然覺得太好 。。 食物一定唔會等好耐我同老公好簡單咁 order 2碗拉麵+餃子 。。 真係出奇。。落左單10分鐘 。。 waiter 先同我地講冇餃子 。。。 OMG .. 咁大間餐廳連最最最簡單餃子都冇 ??? 好。。咁我地取消單。。但點知竟然俾我見到隔離張枱嘅人有餃子食。。原來個張枱係識間餐廳職員 。。咁我明白點解我冇得食再嬲嘅係我叫2碗拉麵 。。我老公個碗好早到左 。。我個碗吉列豬排拉麵要等 30分鐘 。。我知吉列豬排要炸 。。係要啲時間 。。但等左30分鐘嘅豬排出嚟係 "燶" 嘅。。咁又點呢?我真係第一次食餐下午茶係會覺得唔抵食 。。因為埋單都 $160 (2碗拉麵)