2022-12-14 251 views
每次經過都miss左岀爐時間,點知呢日行過開左竟然仲得買!! 佢即叫即做所以如果佢仲有donuts就嗌咩口味都得。我今日嗌左4款。分別係Classic Butter唔會好甜,個butter味同donut好襯我覺得係4個裡面最好食嘅。Fresh strawberry我小朋友最鍾意食嘅款,士多啤梨醬上面仲有d靚裝飾,由於本身donut都唔太甜,所以有strawberry好啱小朋友口味。Dark Choco Hazelnut dark choco味好濃真材實料,有少少苦嘅,如果平時鍾意食甜嘅就唔推介啦。但我覺得係好味嘅!Coffee Cheese好creamy嘅texture,咖啡味同cheese我覺得麻麻地夾總括黎講都係好味嘅但佢唔係坊間嗰d甜到漏嘅donuts想食甜品又唔鍾意太甜嘅絕對係好好嘅選擇❤️❤️
佢即叫即做所以如果佢仲有donuts就嗌咩口味都得。
我今日嗌左4款。
分別係
Classic Butter
唔會好甜,個butter味同donut好襯
我覺得係4個裡面最好食嘅。

Fresh strawberry

Dark Choco Hazelnut

Coffee Cheese

總括黎講都係好味嘅
但佢唔係坊間嗰d甜到漏嘅donuts
想食甜品又唔鍾意太甜嘅
絕對係好好嘅選擇❤️❤️
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)