2019-06-15
原本諗住6xx埋單,最後先知今日特別啲要$798一位,差唔多$800 一位嘅自助餐,食完都唔知食咗咩。成個食物位都唔大,得一個圈冷盤:有龍蝦、青口、蜆,蝦,住部都無咩味,龍蝦太韌,得蝦有啲蝦味。芝士麻麻地,又係無芝士味,ham淨係食咗沙樂美腸,食完想嘔出嚟,有少少臭(平時都鍾意食)熱葷,蔬菜菇菌類幾好食;大多數肉類都好難食,得豬頸肉可以一戰,今日都有鵝肝提供,朋友覺得幾好多,但想再攞多次都無再refill(當時只無8點幾9點)隔離壽司刺身,全部切好哂,整好哂就咁擺喺盤度,好似唔係幾衛生,又無冰震住。印度嘢都幾ok,羊肉好腍,薄脆好味,越食越辣。其他都好難食,皮勁厚。雪糕係m字頭牌子,但係佢兜雪糕有一半味道都係吉吉地,淨返一細舊(佢得6-8隻味)甜品可以接受,但只有十幾款選擇樓面staff幾有禮貌,但係啲師父就唔多理客人,有啲就淨係掛住傾計,我今次去淨係得印度師父有理下我😭總結:食物質素中至到中下,款式少,唔覺值$800,甚至連平日嘅價值都唔覺值得
甜品可以接受,但只有十幾款選擇