2022-05-04
*Half half 炸雞 🍗$223*蜂蜜牛油秘制炸雞/蒜香甜辣秘制炸雞 兩款都好好味,但我更加鐘意蜂蜜牛油味,炸到皮薄又香脆,雞肉又juicy, 蜂蜜牛油味好突出👍 蒜香甜辣炸雞其實都唔錯,甜甜地嘅醬汁幾好食。*泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)$213*呢個pizza真係好推介芝士控食,芝士勁澎湃,用咗幾款唔同嘅芝士,味道冇咁單一,超滿足。呢個係比較韓式嘅口味,甜甜地,好特別,加上配料好豐富,所有嘢mix一齊,真係好好食。*蜜糖柚子花園 $113*蜜糖柚子醬汁好清新,沙律菜新鮮爽脆,仲有我好中意嘅杏仁片同核桃,唔錯👍*南瓜軟殻蟹意大利飯 $176*可能個pizza 太出色,相比之下呢個意大利飯就冇咁大驚喜,不過都唔差,係南瓜味冇咁突出,不過軟殻蟹炸到好香脆,份量亦都好多,意大利飯軟硬適中👍
*Half half 炸雞 🍗$223*
蜂蜜牛油秘制 炸雞/蒜香甜辣秘制炸雞