Hiring
Monthly
$16,000-$17,500
Monthly
2024-05-29 1520 views
已經好耐冇去,因為覺得水準差咗,今日再去試試。食物水準難得維持一樣……,結帳嘅時候,來了位女侍應,掃yuu,,掃point dollar,最後本人手指揩咗Alipay嘅海外,即時sorry及更正再付款時,她說沒有扣point dollar,但頁面寫明已扣,女侍應乜都無講就走開。換來另一位男士(估計是經理),本人表明point dollar 作罷,會付全數,經理核實後,表示需由商場公司操作,便留下資料,言談有禮及做法合理。作為消費者,唔期望你有高水準嘅服務,中午食飯,人人爽快,唔係趕(客)快。本人覺得作為一個人,睇錯咗,起碼都講句sorry ,唔係粒聲都唔出就行開。
已經好耐冇去,因為覺得水準差咗,今日再去試試。

2024-05-24