2011-08-10 12 views
淨係得菜, 一啲面包粒, 煙肉都無......唔怪得menu上隔離要自己另加嘢囉......咁就要四十幾蚊, 我買啲生菜+橄欖油+黑椒+鹽+芝士都得啦!!! 駛乜喺到食呀!!!!本身係諗住嚟食薯皮的, 但見隔離枱叫左個pizza, 好似好好食, 咁就叫咗嚟試下, 點知最冇諗住叫的係最好食的!!! 個薄批好似餅乾, 幾得意, 勁多巴馬火腿, 每一塊餅都有加埋啲芝士, 簡直係超夾!!! 中間仲有夾啲蜜瓜令pama ham唔好咁咸...上面仲加咗好多菜, 好健康咁, 一啲都唔怕肥, 最緊要係啲汁, 啲汁好特別, 好好味!! $138嚟講都算ok.....望落去好似好大, 仲間waiter兩個人食會唔會食唔晒呢?? 佢話一定食到, 但點知我哋兩個人食都唔夠食, 嚟到先發現唔記得加旦, 因加咗旦更加好味......沒有加料的cabonara真係唔好食, 啲汁乾到死, 又勁細碟!!! 被朋友誤導話有幾好食, 同自己喺屋企整差唔多, 可能我乜都冇加, 所以唔好食啦, 但你哋如果要加嘢先好食的話, 咁點解唔一早較好晒啲味道而要客人加呢樣加嗰樣呢??蒜蓉包, 一啲都唔脆, 唔蒜蓉, 唔香, 淋的...
Caesar salad
巴馬火腿薄餅
cabonara
蒜蓉包, 一啲都唔脆, 唔蒜蓉, 唔香, 淋的...... 九十幾蚊一啲都唔抵食, 如果要加其他配料咁百幾蚊的意粉, 更加唔值得!

仲有, 啲坐位實在同隔離太近啦, 想傾計都比隔離聽到晒, 拿拿臨食完走人!!!!
2011-08-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
巴馬火腿薄餅
  • pama ham pizza