2021-10-04
見Alva 口碑好,好有期望咁去試一試,點知失望而回。生蠔唔算肥美,中規中矩咁囉,開蠔位長期有龍煎鴨肝嗰位廚師隔咗成個鐘先開始煎,條龍又係長期都咁多人。之前煎咗一轉和牛跟住就吉咗好耐先煎鴨肝。之後中間又要等好耐先再煎一轉,件肝仲要一開三,每舊都好細粒,每人限攞一件,排到無癮。總之煎肝嗰位廚師態度都係麻麻,一副「話之你食唔食到」咁嘅面口,後尾換咗另一個師傅煎鴨肝先至好啲。唔知係咪有人投訴所以換廚師龍蝦係多膏嘅,但size時大時細,唔多standard 服務真係麻麻,啲waiter掛住傾計,明明喺隔離都要叫到第四次先有反應。片皮鴨同乳豬啲皮都係唔多脆。啲位排得好密,攪到攞嘢食嗰條巷都有啲迫迫地嘅感覺,去佢個廁所仲闊落過攞嘢食條巷。我以為因為多客所以啲位要排咁密,點知又好多張吉枱。唔知係no show定係佢要隔枱坐。但我哋坐嗰度又無隔枱坐總之成個體驗麻麻,應該唔會再去。book唔到無損失
生蠔唔算肥美,中規中矩咁囉,開蠔位長期有龍
龍蝦係多膏嘅,但size時大時細,唔多standard
片皮鴨同乳豬啲皮都係唔多脆。
總之成個體驗麻麻,應該唔會再去。book唔到無損失