2018-04-29 325 views
星期五放工諗住搵下有咩日本餐廳好食,見到呢間多好評,又抵食,就揸車入黎諗住enjoy Friday night。入到間餐廳,已經覺得有d伏,茶餐廳裝潢但食日本料理。不過都算,諗住卧虎藏龍。我地叫左刺身,生蠔,海膽,三文魚茶漬飯,清酒煮蜆,各種壽司。生蠔-算係最好食,都算新鮮刺身-食第一塊三文魚已經即刻望住男朋友,大家都覺得好難食。刺身唔新鮮,只食到雪藏味,食爭鮮都好過佢。海膽-做緊特價,叫黎試下。shit, 苦既,應該係我唔識欣賞,鍾意食苦海膽可以叫黎試下。三文魚茶漬飯- 其實知唔知咩係茶漬飯,我以為自己食緊湯飯。清酒煮蜆-d蜆點解可以咁嚼成餐飯都好難食,好想快d食完快d 走。仲要返到屋企肚痛痾左幾次。我唔明點解咁多好評,係咪請打手做返黎,定係我地咁黑仔?
我地叫左刺身,生蠔,海膽,三文魚茶漬飯,清酒煮蜆,各種壽司
生蠔-算係最好食,都算新鮮
三文魚茶漬飯- 其實知唔知咩係茶漬飯,我以為自己食緊湯飯。
清酒煮蜆-d蜆點解可以咁嚼

成餐飯都好難食,好想快d食完快d 走。

仲要返到屋企肚痛痾左幾次。
我唔明點解咁多好評,係咪請打手做返黎,定係我地咁黑仔?