(Non-member)
2009-04-22 29 views
因為有一次路經這間餐廳時, 比佢地貼哂係出面既pizza相同價錢吸引, 所以決定搵日去試. 20/4/2009, 星期一晚上, 終於同老公去試吓. 首先雖然menu上有很多種類既pizza, 但睇埋佢寫既料, 其他都好少料喎, 來來去去都係一種肉加幾款疏菜, 望來望去, 都唔知叫邊款好, 最後叫了一個$92既套餐, 有一個大pizza + 一個焗飯或意粉 + 一個$22以下既小食, 我地叫了一個有雞肉既pizza, 一個焗豬扒飯及一個炸雞翼. 炸雞翼先到, 有4隻, 但就細隻到不得了, 味道都還ok; 跟住係焗飯, 又係唔係大份, 兩個人食, 免免強強啦, 味道一般, 至於主菜pizza, 好唔得喎, 話係大pizza, 但係比連鎖店既普通size還要細, 而且批底好硬, 食完覺得條脷好似有d'損'咁, 但有樣佢地好老實, meue寫咗係唔係咁多料, 又真係唔係咁多料. 所以鐘意食pizza既人, 呢間絕對唔係首選. 食完覺得呢個餐唔抵囉, 三款菜都細細份, 又唔包餐茶, 試完就算, 唔會再去啦.

2009-04-20