2024-10-14 1628 views
侍應當你透明,落單落極都落唔到,經過見到你嗌落單淨係會啤你一眼,然後就會直行直過👍🏻食物方面大家睇其他評論都已經知咩料,所以我都唔多講餐牌成本字典咁厚,但係我哋嗌餸五樣有三樣都話冇😨咁大本餐牌裏面我地竟然咁幸運點親嘅餸都冇尋晚最重點最搞笑嘅一件事就係,我哋食完飯出去埋單,見到張收據其中一項係脆皮花生,我哋冇叫過呢樣小食同埋亦都冇出現過喺我哋餐枱上。收銀員🤵🏻‍♀️ 我屋企人👱🏻‍♀️🤵🏻‍♀️:呢個係餐前小食,每一台都會有👱🏻‍♀️:我哋冇呢個餐前小食喎,同埋都唔知有呢個餐前小食添,可唔可以取消?🤵🏻‍♀️:唔可以取消,打左單係唔可以取消👱🏻‍♀️:…..ok最後我哋孭晒袋準備離開嘅時候,佢哋放低碗花生喺我哋張枱度,可能侍應見我哋俾咗碗花生既錢,所以想我哋食埋碗花生先走啦或者…真係多謝朱敏記,10分驚喜嘅一晚👍🏻
食物方面大家睇其他評論都已經知咩料,所以我都唔多講
收銀員🤵🏻‍♀️ 我屋企人👱🏻‍♀️
🤵🏻‍♀️:呢個係餐前小食,每一台都會有
🤵🏻‍♀️:唔可以取消,打左單係唔可以取消
👱🏻‍♀️:…..ok
2024-10-13