2021-12-20 325 views
之前喺深水埗西九龍中心嘅全日雞實驗所原來已經係北角重開,我今次就選擇咗海南雞要雞髀,同埋加咗一個桑拿瑤柱肉餅$10,肉餅size大約係一個迷你月餅嘅大細,其實都幾細,不過如果要來送飯應該都可以送到四啖飯😂未到就有少少怪怪地,我以為我食緊蝦醬肉餅,可唔可以先醒起我係叫咗瑤柱肉餅,但係唔知點解佢嘅味道有啲蝦醬味,瑤柱就…我就唔係好鍾意食,所以下次都唔會再叫😅。至於海南雞就算係出色,皮爽肉嫩唔肥膩,不過冇乜雞味,雞嘅份量都屬於偏少,三款醬料都好出色,我最愛辣醬。個飯就偏硬身,只有蔥油味,其他味我食唔到,所以我唔鍾意😅總括嚟講,唔會山長水遠特登嚟食😂😂

海南雞髀
海南雞髀