2020-09-13
kanteen @kan.teen👅芝士鳳香果茶 微糖 走冰之前有飲過其他茶飲店類似嘅百香果飲品 唔知點解真係好酸😂酸到打冷震😣本身以為係咪全部百香果茶飲都係咁 始終百香果都係帶有酸性嘅水果 酸都好正常啊🍋不過圓圓呢杯又有驚喜🤔✨✨首先一飲落去係鹹嘅芝士奶蓋🥛好濃味🧀奶蓋質地厚身而且口感順滑💫之前就飲到百香果嘅酸 但係比較天然嘅水果酸 同只係微微酸~仲有啲百香果籽增加口感😂最後就飲到鳳梨嘅甜味 亦都唔假🍍成杯嘢飲分別有 鹹 酸 甜~三個口味👌🏻全部夾埋一齊又配搭得好好 鐘意飲果茶嘅可以試下呢杯🍹不過我自己呢 最鍾意都係飲珍奶😍😂但偶爾轉下新口味 都唔錯嘅🌼同埋可以分享多啲唔同嘅嘢俾大家睇😙———Follow kanteen 💛📍圓圓小姐 (銅鑼灣)銅鑼灣利園山道11號快樂大廈地下
———
Follow kanteen 💛
📍圓圓小姐 (銅鑼灣)
銅鑼灣利園山道11號快樂大廈地下