2024-04-05 30 views
試咗魚介豬骨沾麵,因為裡面有生蔥花,而比一般豬骨湯底fresh,幾岩我口味豚肉切好厚身,明顯有一層脂油表面經灸燒後,顯得更香但我會反而覺得嗰層太肥😂 食完要減一個星期份量都比較細,正常食量,但一碗都唔係好飽                                                                                                                                                                                                                            而且佢小食食暫時得一款,希望快啲有多幾款選擇

豚肉切好厚身,明顯有一層脂油
表面經灸燒後,顯得更香
但我會反而覺得嗰層太肥😂 食完要減一個星期

份量都比較細,正常食量,但一碗都唔係好飽

而且佢小食食暫時得一款,希望快啲有多幾款選擇