2022-05-03
大約3年前黎過一次,覺得有trolley推出黎俾你選茶點幾得意。之後想再去但好多人都話要等3個月,上個月竟然一個星期前就book到😂去到好似包左場咁,好舒服。都係咸點同甜點各8件任選。我地每樣叫左一件,淨係無要raspberry cake roll.咸點好似比3年前食的細件左,不過都幾好食,帶子下面塊pancake再鬆軟啲就更好了個蘆筍啫喱幾得意,refreshing😆 紅間白的cube toast我以為係蟹柳,原來係芝士,好濃郁蘋果啫喱配鵝肝係絕配😌非常欣賞佢個Mont Blanc, 朱古力雲石面同透明鏡面做得好薄,栗子同橙味啫喱幾夾👍🏻呢度最開心係scones 配左幾款果醬,唔會一路食同一個味😋性價比就普通($8xx/2人)食物係做得精緻好多,好食的,不過可能會少少唔夠飽。
蘋果啫喱配鵝肝係絕配😌