2011-09-25 38 views
其實我係第二次去,兩次都訂左位,所以唔洗等位,今次係我地1家6口去既入到去又唔覺佢地冇禮貌,仲幾好 serviece,又幫d老人家拉椅. 我地6個人,一人叫左一件牛排,全部都係 要5成, 等左一陣,就開始上餐湯,餐包同沙拉, 餐湯,餐包同沙拉的味道的確不錯.戲肉黎啦,食完上面幾樣野,就開始上main course 牛排啦~ , 一路上一路上,最後先上我果份,點知佢一放低,我就知佢錯啦,我叫西冷點會有骨架 ,咁咪同個 waitress 講, 跟住佢 check都唔check就同我講"先生,呢個係你order架wor, 無錯架" , 你check都未check就知無錯...跟住我就叫佢check單啦,佢check完番轉頭就同我講,"咁先生你arm唔arm食啊" ,如果你係中菜我都算,高級西餐你咁樣問我,唔係啊嘩.....最後佢都肯換過俾我, 不過我已經好興,喺呢個時候,我d屋企人就個個都話d牛排好"un", 我望雨佢地d牛排,應該係5成熟,無理由"un"既,一於等我個牛排上黎試下先.我個牛排到左,我即刻試下,一切落去又有血出既,無問題啦~ 點知一食落去,同我去茶記食果d無分別,一樣咁"un

我個牛排到左,我即刻試下,一切落去又有血出既,無問題啦~ 點知一食落去,同我去茶記食果d無分別,一樣咁"un",

果晚埋單一人 around hkd 250, 但係就無人食得完塊排......早知就去食海鮮無咁火

唔洗旨意我再去啊
2011-08-13