2008-05-28
兩個人叫o左以下o野食, 埋單一共$234, 計埋加一. 價錢都尚可接受.薯仔沙律 (約$3x)~ 朋友話呢個好食, 所以叫. 又真係幾好食. 冇介紹錯.芝士焗茄子 (約$3x) ~ 個樣好似好得, 結果......我覺得麻麻. 茄子切薄片卷住d芝士. 淋個茄汁. 好普通之餘唔係特別好食.意大利雜菜湯 ($30) ~ 普通雜菜湯, 冇咩分別話好唔好食.蟹肉天使麵 (約$9x) ~ 除o左薯仔沙律好食之外, 呢個都好食. 個汁唔會好"漏", 天使麵都煮得好好, 唔會太硬同太淋.其實佢d o野食都係普普通通. 除o左個薯仔沙律好食之外, 其他都冇咩係特別出色. 而且佢d service, 我就覺我麻麻. 我o地一坐落去, 有個侍應問我o地要唔要叫d o野飲. 佢介紹o左一陣之後, 我o地話唔駛喇. 完全冇意欲打算比水我o地. 之後, 隔o左冇耐, 又有另一個侍應問我o地要唔要叫d o野飲, 我o地話唔駛喇, 比兩杯水我o地喇. (如果我o地唔叫佢o地比水我o地, 佢o地係唔係唔打算比我o地呢.......) 之後每上一碟菜o既時候, 佢o地又會問要唔要加d 胡椒粉. 其實加d 胡椒粉唔係問
而且佢d service, 我就覺我麻麻.
之後每上一碟菜o既時候, 佢o地又會問要唔要加d 胡椒粉. 其實加d 胡椒粉唔係問題, 之但係可唔可以上菜o既時候一次過問埋呢. 每次都係A侍應上完菜, 我o地開始食喇, B侍應先問要唔要加d 胡椒粉. 對我而言, 呢個service 係一種騷擾.
個人覺得意粉屋仲好似好過佢.