2008-01-11 11 views
青檸先生喜歡食煲仔飯,我之前都有提過。所以,我用左好多時間係openrice search邊間整煲仔飯靠得住,睇過關於這間的食評後,最後,就決定來呢度試下。地點,離旺角市中心好遠,對我地來說,不就腳。食物,叫了鳳抓排骨飯和窩蛋牛肉飯。鳳抓排骨飯較窩蛋牛肉飯好,但d飯都係有d生米,好濕,都未收水。d煲仔豉油一d都唔咸,唔好味。窩蛋牛肉飯果d牛肉片無(葉)過,無味,似瘦肉多過牛肉。衛生方面,個地好dirty,我地一邊在吃飯,他們就一邊掃地,食煙,真係有點影響食慾。受歡迎程度,可能我地夜左小小去,好少人,不是別人說得咁受歡迎。總括來說,不太好,不想再講太多了,不好意思。明天是星期六,十個開心!只有青檸先生先知答案!

地點,離旺角市中心好遠,對我地來說,不就腳。

總括來說,不太好,不想再講太多了,不好意思。
明天是星期六,十個開心!只有青檸先生先知答案!