最近嚟旺角好似咩都食膩晒,突然惗起可以去食下家常菜🤣主要唔使用味精,原汁原味又健康,而且里面嘅員工都幾好人,有時候仲可以傾兩句,感覺幾舒服~二人套餐😍超抵選擇(4煲任選一款+24種小菜任選一款+白飯兩碗+前菜一碟+是日甜品兩位或飲品兩位或各一)🐟招牌酸菜魚煲料足到快滿寫,魚嘅份量都唔少哦🤣而且下面仲有🔥一直加熱,不過夠熱我就閂咗,咕嚕咕嚕咁驚燒底🤣淋上酸菜湯非常好送飯👻🦴酸甜藍莓骨咪睇佢黑鼆鼆咁,其實都系藍莓醬包裹著每一舊肉😋🍯楊枝甘露(凍)/話梅鹹柑桔(熱)我對糖水比較有興趣,朋友就想飲其他野,問咗一下可以選擇自己鍾意嘅😁楊枝甘露里面仲有爆珠,食著口感唔錯😆話梅記得要篤哦😉氛圍唔錯,服務好積極👍🏻四款煲任君選擇,搭配嘅小菜有24款可選,總有一款啱你😆對於飯量細嘅女生可能2人餐都可以3個人食咯🤣因為撈湯都好送飯,最後我地小菜都系打包走😝

二人套餐😍超抵選擇

🐟招牌酸菜魚煲

🦴酸甜藍莓骨
咪睇佢黑鼆鼆咁,其實都系藍莓醬包裹著每一舊肉😋

🍯楊枝甘露(凍)/話梅鹹柑桔(熱)
楊枝甘露里面仲有爆珠,食著口感唔錯😆

話梅記得要篤哦😉