2021-06-30
6/30 放假前夕夜晚6:30pm食兩個鐘$258加一、6:28pm等緊Lift已經收到餐廳 missed call 唔知係咪多人等候補想放枱。⬇️鱷魚恤中心3樓APM行廿秒就到、三個人安排咗卡位都幾好坐。出面有飲品小食冷盤熱湯雪糕甜品任抖、其他嘢就用 QR code 落單!⬇️講真 ⋯ 第一輪落咗單啲嘢好快好快就到、真係9秒9。刺身同埋熱食或者壽司全部都好快上枱,好彩張枱都夠大但係刺身望落去唔靚仔、而且擺得好唔靚!八爪魚同三文魚我都冇食,但係朋友話一般般。牛舌好似枱枱都有點係好食既!⬇️啲熱食都普普通通、花膠完全白雪雪唔入味。芝士蝦好靚仔但入口凍既,淨係覺得冇乜味、鹽燒雞翼都淡茂茂 ⋯ 芝麻雞翼就好味嘅、總之同朋友都覺得好一般,一半嘅嘢都麻麻。⬇️第三輪落咗蟹粥、算係最有粟米味甜甜地。叫左一個肥牛煲都幾好味、天婦羅都熱辣辣但個汁好淡、咖喱炒蜆就係出面啲凍蜆加咖喱汁炒一炒。⬇️環境都OK而且全院滿座人流不段、但係行多少少亞太中心嗰間極尚放題好食好多 ⋯ 8pm 就已經 Last order 收錢兼且開始執枱、夠鐘8:30pm就要走。總之食完就好似失去味覺咁、臨走去廁所發現出餸位同廁所只係一步之隔
⬇️ 鱷魚恤中心3樓APM行廿秒就到、三個人安排咗卡位都幾好坐。出面有飲品小食冷盤熱湯雪糕 甜品任抖、其他嘢就用 QR code 落單!