2024-10-13
黎到港島區呢度都知道呢到出名有好多唔同style既Cafe,而全部都好relax同chill🍂而我今日黎既呢間cafe就十分cozy,真係唔覺唔覺就會spend左一個朝早。🐒煙三文魚牛油果炒蛋貝果💰$118🐒香煎帶子明太子扁意粉💰$148首先主食方面就有我最愛既Bagel,而呢個combination真係unbeatable👅而炒蛋既蛋汁配埋個bagel到令佢更濕潤另外店員仲推薦左呢個帶子明太子扁意粉🍝佢既調味好單純,完全食到食材既原味,特別係明太子既咸香。🐒Latter原味巴斯克芝士蛋糕💰$48對於甜品控既我黎講,Cafe既蛋糕真係抵抗唔到🍰而呢款cheesecake完全打卡able ar💯見到都少女心爆發,細細件咁無論係自己食定2個人要個甜品點綴下都岩岩好。🐒桂花冷萃咖啡(秋季限定)💰$62🐒冷萃西柚檸檬紅茶💰$60而呢到飲品選擇都好多,咖啡方面我就揀左個比較特別既季節限定既桂花咖啡☕️on top既桂花配埋個cream同cold brew一齊真係好match,成件事飲落係好smooth而且有陣陣花香🌼
🐒煙三文魚牛油果炒蛋貝果💰$118
🐒香煎帶子明太子扁意粉💰$148