2020-10-30
今日做到冇停手,但總有食飯嘅時候!啱啱就見到有生果日報推薦呢一度食飯,見近近地就嚟呢度食啦!一入門口嘩嚇咗一跳人影都冇隻,從來未見過生果日報推薦嘅會冇人喎,咁死啦會唔會中伏㗎! 但一場嚟到都要試吓嘅而且價錢又唔係貴好嘅有一餐唔好嘅又一餐啦😀叫左個海鮮炒手打麵、印尼炒飯、兩杯甜茶,一共$122,都算係咁啦,唔平也唔貴!真係即叫即整全間舖頭得我哋兩個人炒兩碟飯都要等咗15分鐘左右,新鮮到呢⋯海鮮炒手打麵:賣相OK,睇落都覺得咸,原來食落都真係幾咸,如果淡少少嘅話就好啦!不過如果淡咗啲係咪冇咁正宗呢?咁就要請教一下印尼人啦!印尼炒飯:睇相係冇送雞蛋🥚喎,但係啲飯出到嚟又真係煎多隻雞蛋俾你!窩心!印尼甜茶:響出邊飲唔到,所以加$7就試吓啦!飲落又真係幾好飲喎!侍應四眼小妹妹,好努力咁工作,加油年青人!
啱啱就見到有生果日報推薦呢一度食飯,見近近地就嚟呢度食啦!
不過如果淡咗啲係咪冇咁正宗呢?咁就要請教一下印尼人啦!
侍應四眼小妹妹,好努力咁工作,加油年青人!
海鮮炒手打麵
印尼炒飯