2014-07-27
位於旺角登打士街恆威商業中心17樓,呢間CAFE夠晒就腳,雖然得10幾20個位,但係只要早幾日上網BOOK定,應該唔怕無位,我地一行4人7點鐘上到黎,因為唔係太肚餓既關係,叫左2個套餐再另外加多2杯野飲。呢間CAFE無同區既咁大,所以遊戲都唔係太多,但最常玩既都有,最有趣既係牆上掛左好幾個結他,如果有埋夏威夷結他玩就好啦。我地成晚只係玩左大富翁,呢個係新版黎架,唔洗數錢,有張好似八達通既卡入錢扣錢。以下係四杯野飲,其中2杯係青蘋果綠茶同紅茶,有淨果2杯唔記得左啦。呢個卡邦尼意粉好好味,意粉軟硬適中,個汁又夠濃,料又落足。以下呢個係白汁海鮮焗飯,海鮮夠多,白汁夠味同夠多,唔會話食到尾有D飯係無汁掂到既,唯一唔好處既係芝士太多,下次應該叫佢走芝士,旨因本人唔多好。總括黎講今晚無論食物遊戲環境服務我都好滿意,唯一美中不足既就係10點鐘要走人,因為有人BOOK左位,但係坐左成3個鐘,都夠架啦。
我地成晚只係玩左大富翁,呢個係新版黎架,唔洗數錢,有張好似八達通既卡入錢扣錢。 以下係四杯野飲,其中2杯係青蘋果綠茶同紅茶,有淨果2杯唔記得左啦。 呢個卡邦尼意粉好好味,意粉軟硬適中,個汁又夠濃,料又落足。 以下呢個係白汁海鮮焗飯,海鮮夠多,白汁夠味同夠多,唔會話食到尾有D飯係無汁掂到既,唯一唔好處既係芝士太多,下次應該叫佢走芝士,旨因本人唔多好。 總括黎講今晚無論食物遊戲環境服務我都好滿意,唯一美中不足既就係10點鐘要走人,因為有人BOOK左位,但係坐左成3個鐘,都夠架啦。