2020-05-01 268 views
一坐低店員就會問你係咪第一次,咁我就梗係第一次啦,店員就會介紹曬成個menu有咩食,好似幾pro咁!#香草平鐵牛扒 <$150>店員話medium最好,咁我都聽佢講嗌左medium🤔一上碟已經切到靚靚仔仔比你,岩曬我呢啲懶人。塊扒係幾juicy既,食落一啲都唔乾,但無乜脂肪,所以無乜油香味,主要都係食返佢肉既味,咬落都少少韌,整體黎講,呢個價錢算不過不失啦🤔另外,佢附送一舊蒜頭,我以為唔食得,友人同我講係食得既,我都驚訝左!第一次就咁啪成粒蒜,感覺都ok😂重點黎啦,佢薯條係任食既!本身見佢個樣感覺可能都係連鎖快餐店既質素,點知食落有驚喜🤩🤩係有薯仔味既薯條!細心睇,雖然佢條條薯條都切到好薄好輕身,但都連到少少薯皮,通常我食開有薯皮既都會脆得去邊,但佢係有薯皮得黎又脆又輕身,仲要可以無限refill!爽死🤤🤤

#香草平鐵牛扒 <$150>
店員話medium最好,咁我都聽佢講嗌左medium🤔