2018-05-04 321 views
經過呢間舖幾次,好多時7點唔夠就坐滿人,點知經過見到無人等枱就同屋企人入去試下,4個人食左個燒味飯$50,椒鹽鮮魷$75,茄子炆鯇魚$64同肉絲炒麵(呢樣唔記得價錢),平時燒味飯最怕啲燒味係晒啲飯上面,攪到啲飯攪到又骨碎 一大埋汁攪到咸到死,但係佢地啲燒味係分開上,燒鵝仲係熱辣辣好多似啱啱整起咁,不過海鮮就應該唔係用好新鮮既海鮮,因為啲鮮魷同鯇魚肉質都明顯有啲軟淋淋,唔係平時新鮮既口感,不過始終只係收普通小菜價錢,又無加一,好難要求俾到啲好新鮮既靚海鮮,椒鹽鮮魷炒得好香不過有少少偏咸,成晚最滿意個肉絲炒麵,做得好香脆而家唔會好油,個麵既水準仲好過部分咩咩大酒家,什麼什麼酒樓,總括覺得呢間餐廳唔錯,4樣野其中兩樣雖然一般,但係另外兩樣就性價比較高,整體覺得呢餐飯不過不失,唔錯,如果想食新鮮海鮮既呢間就未必適合,黎食既建議叫燒味同其他小炒,都唔錯

2018-05-03