2016-01-16 1797 views
今日下午不覺意經過了阿甘蝦餐廳,岩岩好覺得好肚餓,所以就入去食晚飯喇,其實講起身都系算緣分吧。秘制豬仔骨套餐真系俾我有想多食一份嘅霖頭咯,咁講系因為豬仔飯入邊好多料吖,而且肉都好多一份,入口好似無骨,超級爽滑入味吖,特製嘅醬料真系好正咯,仲有呢個套餐好豐富,好薯條吖,簡直中西結合嘅模板吖,薯條好有水準,一點都唔會俾人地做得差,有番茄醬,酸酸甜甜的,加上飯真的是別有一番風味吖,平時飯量不大的我硬生生食完咗,真系好好味,正吖。同時,餐廳嘅環境都裝修得好俾心機咯,食飯嘅時候好舒服,而且服務周到,果然不枉此行吖,揾時間繼續來喇。
2016-01-09
Waiting Time
18 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)