2022-05-10 540 views
尋日一行四人去咗何福堂嗰邊試咗間唔顯眼嘅泰國菜, 入到去雖然唔大但食物都還ok嘅 咁我哋叫咗一個 生蝦刺身我哋叫咗個大嘅約18隻 相當好食呢個值得一推介其次嗌咗個冬陰功 還可以不過就細路啲 嗌咗個鳳爪因為我唔食腳趾所以我冇試到但係另外三個人食曬相信應該都ok嘅可以好好味嘅應該係咁另外嗌咗個燒豬頸肉 個豬頸肉就麻麻地因為考得好燶我諗對相信係用電烤爐火候唔得控制得唔好囉同埋佢個醬則唔好唔好食所以呢個扣分佢太過嗰個紅菜好都好食嘅我都食咗好多咁其次嗌咗一個烏頭魚咁烏頭魚都可以嘅成條食曬係唔錯嘅 不過你要我再去我就覺得麻麻地囉咁呀琴日食咗平均二百蚊一位到啦咁五先係太過貴但係就味道一般除咗係個酸辣湯同埋嗰隻生蝦刺身其他都一般啦我覺得
2022-05-09
  • 泰式生蝦