2023-12-18
星期六同朋友系加連威老道附近做gym, 🏋🏽🏋🏻♀️跟住佢話附近有一間好正的居酒屋,🫕決定帶我地去見識下。🍲朋友叫既系悅 商務套餐,我系火 商務套餐,我地既套餐都包括鮑魚,刺身兩點,蒸蛋,漬物,吸物( 鯛魚清湯)&甜品或咖啡。另外各自有: ///火 商務套餐///////燒物盛 五品////日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,雞髀肉,魷魚,牛舌夠曬油香。////天婦羅丼(小)////炸得好酥脆! @@@悅 商務套餐@@@@@燒物盛 五品@@@日本迷你蕃薯,牛舌,黑豚五花腩,雞髀肉,魷魚 💧☀️燒物個醬汁好惹味,微微辣,魷魚好新鮮而且沒有渣,兩樣野都好夾,好滋味,食左好多。🦀️主角黑豚五花腩☀️:真系食到舔舔利,肉質甘甜,肉飽滿,食起來完全唔會覺得膩。@@@壽司四貫@@@ 帶子,金目鯛,油甘魚,赤身,全部夠曬新鮮。 古五到呢間餐廳有好多驚喜,😌食物質素真系好高,一路食一路享受著高級美食,加上裝修都好好睇,下次可以再來。😎
////天婦羅丼(小)////炸得好酥脆!