2024-04-05
☕商業區暗藏打卡下午茶🍩-朋友禮拜六都要返工 話約我嚟呢間餐廳食個下午茶傾下偈😙 價錢唔算貴 仲有精緻鳥籠可以打卡 都唔錯呀💞-🍽️ 下午茶餐單 $298/兩位用-🥙 SAVOURIES 咸點小吃澳洲M8和牛他他 / 日式照燒雞三文治 /巴馬火腿配艾曼塔芝士 / 香辣豬肉串油漬車厘茄配巴馬臣芝土 / 日本三文魚籽撻六款咸點入面我最鍾意和牛他他同埋三文魚籽撻😍 咸香嘅三文魚子配上清甜嘅車厘茄 配搭得好好😋 而和牛他他調味都啱我心水🐮 香辣豬肉串味道都幾好 最衰我掛住影相 攤到凍咗🥺-🍰 SWEETS 精選甜點鮮果芝土撻 / 拿破崙 / 朱古力蛋糕 / 馬卡龍甜品入面特別推薦牛古力蛋糕同馬卡龍🍭 朱古力蛋糕係Brownie 極濃厚啱曬朱古力控🍫 馬卡龍其中一粒係開心果味 我好鍾意🤭-🫖 DRINKS 飲料Latte / Cappuccino餐飲包括咗茶啡 都有幾多選擇😳 咁啱我哋兩個都揀咗咖啡 味道都唔錯👍🏻-📍紅館中環干諾道中50號地下B號舖-
🍽️ 下午茶餐單 $298/兩位用
🥙 SAVOURIES 咸點小吃