2020-05-17
今日同5個frd 想食d 輕食,就揀咗幸福班戟啦😛其實佢開咗咁耐,我都係第一次食🙈因為次次見到門口勁多人排隊,就放棄咗~去到嘅時候,門口都已經有10幾個人排緊隊,侍應問我哋介唔介意坐户外。雖然今日天氣都熱,但為咗快d食到,緊係唔介意啦!咁就可以即刻入去食啦😂其實坐户外又唔係真係熱到頂唔順,因為有自然風吹~不過要留意嘅一點係,坐户外嘅要先返到户內點單同俾左錢先,而且係冇得追加單💁🏻♀️我叫咗個芝士慕絲雜莓醬班戟同加咗杯凍嘅牛奶拿鐵。佢個班戟有一定厚度同密度,鬆軟得嚟唔係太水狀。因為個人唔鍾意太水狀嘅班~配上酸酸甜甜嘅莓醬,令件班戟唔會太甜膩,係一個好配搭。食去真係淡淡幸福啊!真係非常推薦!佢d 班戟一碟有3件,可惜我眼闊肚窄,最後食剩一件🙈真係好對唔住件班戟~
因為次次見到門口勁多人排隊,就放棄咗~
芝士慕絲雜莓醬班戟