2021-10-03
屯馬線開通真係好興奮㗎😍啟德站附近有個商場不過就奇怪啲商場冇電梯要行樓梯。。行唔係正常樓梯呢係後樓梯。。😅😅 肚餓吖嘛搵食冇辦法啦😁😁上到去都幾多人㗎因為lunch hour見到呢一間幾靚裝修幾清新咪同埋一家人入去睇下有咩食囉啲嘢又唔貴喎咁佢d午餐好抵食喎💯龍蝦湯海鮮湯珍珠飯,飲凍檸茶都係加三蚊咋👍 個龍蝦湯飯好香龍蝦汁味,仲有好多冬菇、魷魚同埋魚肉仲有蝦架,d配料都好多喎59蚊抵食呀!鮮茄豬扒焗珍珠飯😋飲雪碧加五蚊, 鮮茄焗豬扒飯嚟啦😋😋好大兜呀💯同埋塊豬扒好大塊好厚切呀小朋友食到舐舐脷呀58蚊抵食香脆魚柳滑蛋蓋飯配西西里汁,飲檸檬茶又係加三蚊 嘩🌞不得了塊魚柳幾大塊脆卜卜💯仲有埋滑蛋喎👍👍我同我小朋友一齊sharing都食唔曬呀👍👍好正呀💯53蚊仲抵食再加配半溶芝士配滋味脆薯條都係再加16蚊咋 個薯條簡直冇得輸啦👍幾大兜芝士汁👍 啲芝士汁熱辣辣連埋脆卜卜嘅薯條一齊食簡直係絕配啊呢度呢間店真係平靚正喎💯💯#katkatfoodies
咁佢d午餐好抵食喎💯
呢度呢間店真係平靚正喎💯💯