2024-01-16 144 views
Airside開佐,過來行下新商場。出佐地鐵C口見到好多好靚嘅麵包店,但係都唔平。睇來呢個商場啲鋪頭定位都幾高檔下。行到B1層有三點三冰室,睇落間冰室光線環境好似幾舒服,睇佐menu有扒有粉麵,諗住入去食個簡單晚餐。結果我地幾個睇到大menu之後剎唔住掣,一人一個扒餐,仲點佐幾樣嘢一齊share。最推薦:西冷牛扒🥩 (我覺得係首選)🌟🌟🌟🌟🌟厚身牛扒,128蚊,質地口感都好過花*園餐廳嘅。有配粟米湯。如果想食飯:海南雞飯🐔🌟🌟🌟🌟雞肉係軟嫩,油飯🍚粒粒分明。83蚊,不過份量唔係好大份,胃口唔大嘅話可以夠飽。小食:西多士🍞🌟🌟🌟🌟西多士有好多款,我地點佐一口雪花西多。雪花原來係指糖霜鋪上西多嘅形容。48蚊,份量都幾大份。對得住價位。每個餐都唔包嘢飲,要額外半價➕飲品。(加奶茶6蚊,特飲10幾蚊左右)呢度扒餐、飯餐、熱狗、小食各樣都有,勝在選擇夠多。同朋友過來,照顧到唔同人口味。環境又夠舒服,食得開心

最推薦:西冷牛扒🥩 (我覺得係首選)
🌟🌟🌟🌟🌟

如果想食飯:海南雞飯🐔