2024-01-19 558 views
跟朋友喺裏面坐低,心諗今晚一定搞掂自己個食慾。餐牌上嘅手工啤酒選擇好多,飲嘅三款每款都自成風味。個孫悟空啤酒,入口順滑之餘又帶點甜頭,真係一啖又一啖咁easy。泰茶啤酒同咖啡黑啤都不同凡響,泰茶個香味突出,咖啡黑啤嗰濃郁口感,真係令相機食先多咗幾分質感😋。食物方面都出奇制勝。咸水角口感鬆軟,外皮係輕微酥脆,啖啖肉餡惹味入心。白糖糕咁搭配一杯冰冰涼啤酒,鬼嘅感覺真係出奇適合;發酵味夠香,層次感強烈,一口接一口🍰。呢度仲有款畫龍點睛嘅優秀服務,職員儀表得體,解釋專業,好有禮貌。總括嚟講,這家店嘅氛圍係好Chill,裝潢嘅小細節處處見心思,係條街上一道獨特風景。無論係要同三五知己傾天喺佈滿藝術氣息嘅環境中,抑或係試吓余香縈繞嘅手工啤啤酒同地道港式小吃,呢度絕對能夠滿足你嘅願望🍻。